Ipak bitniji bodovi

Trener Rijeke najavio susret na Šubićevcu koji će za njega biti malo posebniji: “Odrastao sam ondje, ali to se zaboravlja kada krene utakmica”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Uvijek je to neka posebna utakmica za mene, praktički sam svoje cijelo djetinjstvo proveo 50 metara zračne linije od stadiona. Obitelj i prijatelji su mi ondje, ali kada krene utakmica to se sve zaboravlja - kaže Goran Tomić



RIJEKA Nogometaši Rijeke sutra od 19.05 sati gostuju na Šubićevcu. Šibenska ekipa u zadnjem je susretu dosta namučila europski Dinamo, na kraju su uspjeli izvući bod protiv lidera Prve HNL.


– Obično te ekipe koje dođu iz Druge lige, u svojoj prvoj sezoni u Prvoj ligi budu dosta dobri. To su ekipe koje imaju dobru energiju, svi su željni dokazivanja, a imaju miks iskusnih i mladih igrača. Šibenik ima moći u napadu, generalno su jedna jako dobra ekipa. Posebno su opasni u kontranapadu na čemu smo onda mi i radili ovoga tjedna – najavio je trener Rijeke Goran Tomić, inače Šibenčanin, zbog čega će mu ova utamica sigurno biti posebnija od drugih. Jednako kao i treneru vratara Gojku Mrčeli.


– Uvijek je to neka posebna utakmica za mene, praktički sam svoje cijelo djetinjstvo proveo 50 metara zračne linije od stadiona. Obitelj i prijatelji su mi ondje, ali kada krene utakmica to se sve zaboravlja. Nama su potrebni bodovi i sve ćemo napraviti da to ostvarimo – zaključio je Tomić, koji u susretu neće imati Andrijaševića i Lončara zbog žutih kartona.