Dinamo vs. Rijeka

Trener Rijeke je u velikim problemima kako sastaviti momčad za Maksimir, važni veznjak se u jeku sezone – ženi

Denis Frančišković

Lindon Selahi/V. KARUZA

Lindon Selahi/V. KARUZA

U posljednje vrijeme uvjerljivo najbolji igrač Rijeke izreći će sudbonosno da svojoj izabranici, s klubom je važan životni čin vjenčanja dogovorio još puno ranije, dok nije bio poznat raspored prvenstva i odgovorni na Rujevici očekivano moraju ispoštovati dogovor. No, znalo se da će to biti u jeku sezone...



RIJEKA Fausto Budicin, trener Rijeke, kojem klub traži nasljednika, u velikim je problemima kako sastaviti udarnu momčad protiv najbolje hrvatske momčadi na gostovanju u Maksimiru. Pocrvenjelom Mateu Pavloviću i požutjelom Denisu Bušnji na popisu izostanaka pridružit će se nitko drugi do Lindon Selahi. U posljednje vrijeme uvjerljivo najbolji igrač Rijeke izreći će sudbonosno da svojoj izabranici, s klubom je važan životni čin vjenčanja dogovorio još puno ranije, dok nije bio poznat raspored prvenstva i odgovorni na Rujevici očekivano moraju ispoštovati dogovor. No, znalo se da će to biti u jeku sezone…


Za Rijeku sve dolazi u izuzetno teškoj situaciji krpanja momčadi i Budicin je zajedno s pomoćnikom Radomirom Đalovićem u popriličnim problemima kako sastaviti momčad koja će parirati Modrima. Pablo Alvarez je još od prije out, a manje ozljede također su načele dio igrača. Budicin u najavi utakmice nije krio da će možda posegnuti i za nekim od posljednjih prinova, Djuričinom ili Lunettom.


Očekivano, problem su i sastav i sustav. U zadnjoj liniji Pavlovića će sigurno zamijeniti Galešić, no najveći problem su vezni igrači, teško je očekivati da će Bijeli pribjeći igri sa samo jednim zadnjim veznim pa je za vjerovati da će se Hodži na toj poziciji pridružiti Liber kao jedino optimalno rješenje.




Ostankom Vukčevića i dobrim izdanjem Grgića protiv Varaždina bokovi ne bi trebali biti problem, ali to bi mogla biti pozicija desnokrilnog napadača. Sve ovisi o stanju Halilovića, a na to mjesto bi možda mogao uskočiti i Djouahra. Djuričin je po dolasku izjavio da je spreman odmah uskočiti… Bit će zanimljivo vidjeti startnu križaljku Budicina i Đalovića za okršaj s europskim Dinamom.



Standings provided by SofaScore LiveScore