Imanol Alguacil

Trener Real Sociedada nakon Rijeke: “Možete zamisliti kako se osjećamo…”

Portal Novilist.hr

Imanol Alguacil/Foto REUTERS

Imanol Alguacil/Foto REUTERS

Ne možemo se žaliti na igrače, stvorili smo dosta prilika protiv ekipe koja je igrala jako povučeno. S druge strane, oni su iskoristili prekide, a znali smo da su tu najjači - zaključio je Alguacil



SAN SEBASTIAN Kod jedne strane sreća zbog remija, a kod druge razočaranje…


– Možete zamisliti kako se osjećamo, ali zadovoljan sam utakmicom jer je naša skupina teška i treba se nastaviti boriti. Šteta što je rezultat takav jer smo dosta toga dobroga napravili, ali utakmica se dobija u kaznenom prostoru.


Zadovoljan sam igračima i mislim da zadnju utakmicu protiv Napolija možemo pobijediti i proći dalje – rekao je trener Real Sociedada Imanol Alguacil nakon utakmice s Rijekom.




– Znam da navijači nisu najzadovoljniji, ali ekipa je pokazala da može, mislim da je jako važno da smo uspjeli dva puta izjednačiti. Propuštamo puno prilika, imali smo 28 udaraca, pokušavali smo sa svih strana, ali nismo bili dovoljno konkretni u šesnaestercu. Ne možemo se žaliti na igrače, stvorili smo dosta prilika protiv ekipe koja je igrala jako povučeno. S druge strane, oni su iskoristili prekide, a znali smo da su tu najjači – zaključio je Alguacil.