Imanol Alguacil

Trener Real Sociedada nakon pobjede u zadnjim minutama: “Bitno je da smo zabili jer smo bili bolji kroz cijeli susret”

Portal Novilist.hr

Imanol Alguacil/Foto D. ŠKOMRLJ

Imanol Alguacil/Foto D. ŠKOMRLJ

Ja nisam podcijenio Rijeku i jučer sam i rekao da su dobra ekipa, ali Real je danas bio boljih svih 90 minuta. Znali smo da je Rijeka jaka u tranziciji, da je sjajna u obrani i pokušali smo biti s njima u korak



RIJEKA Trener Real Sociedad Imanol Alguacil smatra da je njegova momčad kroz cijelu utakmicu bila bolja te da je zasluženo došla do tri boda.


– Imali smo dosta prilika te smo zabili u 93. minuti. Mislim da nije bitno kad je pao gol, bitno je samo da smo zabili jer smo bili bolji i imali više prilika. Zaslužili smo pobjedu. Momčad se jako trudila, puno toga smo dobro napravili.


Ja nisam podcijenio Rijeku i jučer sam i rekao da su dobra ekipa, ali Real je danas bio boljih svih 90 minuta. Znali smo da je Rijeka jaka u tranziciji, da je sjajna u obrani i pokušali smo biti s njima u korak. Nije bilo lako, ali ipak smo stvorili puno prilika i ostvarili ono po što smo došli. Jako sam sretan s time kako su igrači odigrali, a i Bautista je pokazao da je zaslužio mjesto koje je dobio – rekao je trener Real Sociedada.