Treneri nakon polufinala

Tomić: “I oni su imali jednako dobre šanse, ali joker s klupe nam je donio finale”, Bjelica: “Hajduk i Dinamo su najjači”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto V. KARUZA

Goran Tomić/Foto V. KARUZA

Što se HNL-a tiče, nas nitko ne vidi kao favorite, svi govore da su to Hajduk i Dinamo, zašto bismo se mi onda tako postavljali? Svi govore da su Hajduk i Dinamo najjači, ja im vjerujem - kaže trener Osijeka



RIJEKA Treneri Rijeke i Osijeka nakon utakmice polufinala Kupa mogli su se složiti da je ona bila dostojna finala. Uzbudljivo do 120. minute, pogodak za pobjedu u 118.


– Utakmica dostojna finala, vjerujem da su gledatelji uživali u igri obje momčadi. Osijek je imao jednako dobre šanse kao i mi, ali eto, joker s klupe Merkulov je uspio odvesti utakmicu na našu stranu i donijeti nam finale. Od sutra smo već u fokusu za Dragovoljac, a do finala s Hajdukom ima dosta vremena. Ova ekipa daje sve od sebe u svakoj utakmici i na to sam ponosan, a u HNL-u idemo utakmicu po utakmicu pa što bude, bit će – jasan je bio trener Rijeke Goran Tomić.


Nenad Bjelica čestitao je Rijeci na izborenom finalu Kupa.




– Oni su finale zaslužili možda malo više zbog broja šansi koje su imali. Moram pohvaliti borbenost i vjeru moje momčadi. Rezultat je realan, u produžecima je bilo svega, zanimljivo za gledatelje, za nas trenere baš i ne. Da, mijenjali smo formaciju u drugom dijelu, izgledalo je to dosta dobro, ali onda su nas ozljede natjerale na neke promjene koje su nam ponovno malo zakomplicirale stvari.


Mijenjala je i Rijeka, bilo je svega. Što se HNL-a tiče, nas nitko ne vidi kao favorite, svi govore da su to Hajduk i Dinamo, zašto bismo se mi onda tako postavljali? Svi govore da su Hajduk i Dinamo najjači, ja im vjerujem – kaže trener Osijeka.