Ponuda iz Serie A

Talijanski mediji tvrde da je Spezija Gabrielea Volpija zainteresirana za Antonija Čolaka!

Mateo Sučić

Gabriele Volpi i Damir Mišković nekada su zajedno vodili Rijeku i Speziju/Foto Arhiva NL

Gabriele Volpi i Damir Mišković nekada su zajedno vodili Rijeku i Speziju/Foto Arhiva NL

Vijest je zanimljiva u kontekstu navoda predsjednika Rijeke Damira Miškovića da "bijeli" imaju ponude za Čolaka iz "lige Petice"



RIJEKA Prema navodima talijanskog dnevnika Il Secolo XIX, Antonio Čolak nalazi se na meti novog prvoligaša Spezije. Vijest je zanimljiva u kontekstu navoda predsjednika Rijeke Damira Miškovića da “bijeli” imaju ponude za Čolaka iz “lige Petice“, uz to radi se i o klubu koji je s Rijekom donedavno blisko surađivao po pitanju razmjene igrača, ali neslužbene informacije s Rujevice govore da se ta priča teško može realizirati.


To ne znači da i neće, Spezija je ambiciozno ušla u prvoligaški projekt, spominje se mogućnost angažmana Yaye Tourea, nekadađnje zvijezde Barcelone i Manchester Cityja, odšteta je uložena i u dovođenje Ismajlija iz Hajduka, ali pitanje je radi li se o dovoljno atraktivnom klubu da privuče Čolaka. U prvom redu zbog njegove želje da ode u klub koji igra ili će igrati Europu, a Spezia, kako se čini, u svojoj premijernoj sezoni u Serie A nema velike izglede da to ostvari.