Transfer u Bundesligu

Sportski direktor Rijeke potvrdio da je stigla službena ponuda za Hrvoja Smolčića, radi se o mogućoj zaradi od dva i pol milijuna eura

Zlatko Horvat

Robert Palikuča/Foto PIXSELL

Robert Palikuča/Foto PIXSELL

Postoji mogućnost da kapetan već ove zime ostvari dobar transfer - rekao je Robert PalikučaRIJEKA Generalni direktor Rijeke Luka Ivančić najavio je barem dva odlaska kako bi se popunila klupska blagajna. Prvi bi mogao otići Hrvoje Smolčić, 21-godišnji ljevak iz Gospića. Smolčić je na pragu velikog transfera u Eintracht iz Frankfurta. Na Rujevicu je stigla službena ponuda.


– Postoji mogućnost da kapetan već ove zime ostvari dobar transfer – kaže sportski direktor Rijeke Robert Palikuča.


Smolčićeva vrijednost prema Transfermakrtu iznosi tri milijuna eura. Ponuda bundesligaša iznosi 2,5 milijuna eura. Smolčić je ove sezone odigrao 17 utakmica i postigao jedan pogodak vrijedan troboda, glavom na gostovanju kod Šibenika. Odigrao je i dvije utakmice za reprezentaciju u kvalifikacijama za U-21 EURO.
Smolčića zastupa agencija Niagara Sports Company, koju vodi Andy Bare, a među štićenicima su Dani Olmo, Alvaro Morata, Lovro Majer i Kristijan Jakić, kojem bi se Smolčić trebao priključiti u momčadi iz Frankfurta.