Trener Rijeke

Sopić gost Armade Grobnik u Krenovcu: Bakljada, glazba, zagrljaji, kao na najboljim feštama!

Edi Prodan

Foto Edi Prodan

Foto Edi Prodan

Fantastična sinergija svih elemenata koji čine HNK Rijeku



Nevjerojatna eksplozija emocija. Dokazak Željka Sopića na Grobnik, u BK Krenovac bio je u duhu najvećih Armadinih fešti. Bakljada, živa glazba, zagrljaji i silna fotografiranja. Strast!Čista, izvorna, gromiška.


Nastavlja se sjajna, u modernom nogometu rijetko viđena sinergija na svim razinama HNK Rijeke. Kako je poznato dio aktualnih uspjeha kao i liderske pozicije prije zadnje, završne četvrtine aktualnog izdanja HNL-a, HNK Rijeka ima zahvaliti i čudesnoj međusobnoj povezanosti ne samo igrača i navijača, nego i s njima, u istom zagrljaju, i stručnog stožera te cjelokupne uprave.


Nevjerojatni “klik”


Ove je sezone došlo do nevjerojatnog “klika” na svim razinama što je sasvim sigurno u jednom dijelu, i ne tako malom, utjecalo na stvaranje odličnog ozračja u klubu i oko njega. Dakako da su i onda rezultati posljedica te dobre “vibre” koja ove godine vlada u trenutno najboljem hrvatskom nogometnom klubu.




Foto Edi Prodan


Mnogi se pitaju kako je došlo do toga, nemalo je onih, pa i u konkurentskim klubovima i krugu njihovih navijača koji traže recept. Da, on je u osnovi jednostavan, ali da bi se došlo do njegove realizacije mora se posjedovati sastojke koje je nemoguće dobiti – novcem.


Pokazalo se to i u petak na večer, nakon odigrane utakmice s Domžalama kad je BK Krenovac u suradnji s Armadom Grobnik organizirao turnir na košćene boće va trojkih.



Bilo je tu u gromiških gastro specijaliteta, dakako i nezaobilazna palenta kompirica, organizirana je bila i prodaja prigodnih majica. Cjelokupni iznos od kotizacija, gulaša i majica bit će iskorišten za spektakularno slanje rođendanske čestitke s Grobnika najjačoj navijačkoj skupini u Hrvata Riječkoj Armadi!


Sopić izazvao silno veselje


Dakako, nakon što je odradio sve obaveze prema ekipi, ovoj zanimljivoj manifestaciji se pridružio ni manje i ni više nego ove godine najboljih hrvatski trener, Željko Sopić! Svojim je dolaskom izazvao silno veselje.



Oni pak koji pitaju kako je to Rijeka postigla do sada neviđenu sinergiju svih faktora koji čine nogomet najzanimljivijim sportom na svijetu, kako bi postigli kakav-takav uvid i mogući odgovor na to pitanje, morali su te večeri biti na Grobniku.



I ne, ne bi ni tada mogli ponoviti taj recept jer on je moguć samo ako se događa unutar okvira HNK Rijeke. Ljudi koji vole nogomet u osnovi su slični, ali ono što Armadu, igrače Rijeke, Upravu s Damirom Miškovićem na čelu i s Željkom Sopićem na klupi naprosto nema nitko, tako da ju je nemoguće bilo gdje ponoviti.



Prvi karusel, onaj prije prvog kola ovogodišnjeg HNL-a, krenuo je, a i odakle bi drugdje, s izvora Rječine.


Savršena palenta kompirica oduševila je Sopića. Jednog od nas. Ponovilo se. U svibnju. Sopa i …