Današnje gostovanje

SIMON ROŽMAN Varaždinci su ugodno iznenadili protiv Dinama, čeka nas neugodan protivnik

Portal Novilist.hr

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Varaždin me ugodno iznenadio u ovoj prvoj utakmici protiv Dinama, pogotovo u drugom poluvremenu kada je bio jako dobar u kontinuiranom napadu i kada je držao kompaktnom svoju formaciju - kaže trener "bijelih"



RIJEKA Nogometaše Rijeke danas (18:55) očekuje gostovanje u Varaždinu, a trener Simon Rožman smatra da to neće biti toliko lagana utakmica s obzirom na ono što su Varaždinci pokazali protiv Dinama.


Dosta je neugodan protivnik, ali brinemo o sebi, razmišljamo kako biti u svim segmentima bolji


– Ispred nas je novi izazov i jako bitna utakmica. Varaždin me ugodno iznenadio u ovoj prvoj utakmici protiv Dinama, pogotovo u drugom poluvremenu kada je bio jako dobar u kontinuiranom napadu i kada je držao kompaktnom svoju formaciju. Dosta je neugodan protivnik, ali brinemo o sebi, razmišljamo kako biti u svim segmentima bolji – kaže Rožman, koji je nekoliko riječi prije utakmice rekao i o novim mogućnostima na terenu.




– Za sve trenere je novi izazov što imamo pet zamjena, kada imaš širi roster, to ti daje više mogućnosti. Treba biti jako pametan da se ne bi rušile zakonitosti u igri, ali za sad se veći broj zamjena pokazao učinkovitim jer možeš držati energiju i dinamiku u igri. Najbitnije je da svi igrači koji dolaze s klupe unesu novu energiju, svi će dobiti šansu, samo je treba iskoristiti. – zaključio je Rožman.