Prva HNL

SIMON ROŽMAN U problemu smo, ponašanje na travnjaku nije bilo na razini

Mateo Sučić

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Izašli smo s onima koji su bili spremni za utakmicu, ali dali smo se isprovocirati. Tri dana sam govorio o ponašanju jer se jedva čeka ovakva utakmica Rijeke i nismo dobro reagirali... - kaže trener Rijeke



ŠIBENIK Šibenik ovaj put nije bio mjesto sreće za Rijeku i Simona Rožmana. Mjesto na kojem su točno tri mjeseca ranije “bijeli” osvojili trofej sada je bio još jedno gorko gostovanje.


– Čestitke Šibeniku na pobjedi. U problemu smo jer svaka tri sata mjerimo temperaturu i svaka tri sata se moramo odlučiti za neku novu momčad. Izašli smo s onima koji su bili spremni za utakmicu, ali dali smo se isprovocirati. Tri dana sam govorio o ponašanju jer se jedva čeka ovakva utakmica Rijeke i nismo dobro reagirali… Imali smo neke situacije kod 1:0, no nismo ih realizirali – rekao je Rožman.


Rijeci slijedi utakmica protiv Napolija, a kadar je desetkovan. Andrijaševića nije bilo zbog udarca, Pavičića, Halilovića i Štefulja zbog problema s mišićima (sumnja se u rupture), Čerin je bolestan…




– U problemu smo zbog zdravstvene bilance. Nadam se da ćemo za Napoli imati 12 zdravih igrača pa da ćemo to nekako izgurati, ako ne, morat ćemo koristiti juniore. Porazi su sastavni dio igre, ali ponašanje na travnjaku nije bilo na razini – zaključio je Rožman.