Očekivano nezadovoljan

SIMON ROŽMAN Prvih dvadeset minuta je bilo nikakvo, nisam to očekivao od igrača koji manje igraju

Mateo Sučić

Simon Rožman/Foto D. KOVAČEVIĆ

Simon Rožman/Foto D. KOVAČEVIĆ

Dogodilo se to što se dogodilo, u nastavku smo igrali kako bismo trebali izgledati od početka, ali Varaždin je bio zgusnut pred svojim kaznenim prostorom i bilo je teško nešto čisto odigrati. Šteta što nismo zabili da osvojimo barem bod - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Simon Rožman nije bio zadovoljan riječkim izdanjem u Varaždinu, pogotovo ulaskom u utakmicu njegove momčadi i reakcijom nekih igrača koji su djelovali kao da su zalutali u dres Rijeke.


– Čestitke Varaždinu na pobjedi. Ušli smo jako loše u utakmicu, neshvatljivo… Mogu pohvaliti dečke za drugo poluvrijeme, ali na 0:2 je teško po jako teškom terenu nešto napraviti u nastavku. Imali smo puno obećavajućih situacija, došli smo blizu… Bilo je i nekih spornih situacija, nekih u kojima smo morali bolje reagirati. Znali smo kako će ova polusezona izgledati, jako nas je potrošila ova utakmica, ali za tri dana nas čeka novi ispit – rekao je Rožman.


Foto galerija: Susret 17. kola Prve HNL: Varaždin - Rijeka Foto: Davor Kovačević


Bijeli u srijedu gostuju u Puli kod još jedne momčadi koja će na domaćem travnjaku tražiti bodove spasa.




– Problem je samo u tome da smo jako loše ušli u utakmicu što nisam očekivao od igrača koji manje igraju. Dogodilo se to što se dogodilo, u nastavku smo igrali kako bismo trebali izgledati od početka, ali Varaždin je bio zgusnut pred svojim kaznenim prostorom i bilo je teško nešto čisto odigrati. Šteta što nismo zabili da osvojimo barem bod. Istra? Treba se regenerirati, ali mladi smo, željni dokazivanja, ali prvih 20 minuta je bilo nikakvo i to je upozorenje za dalje – zaključio je Rožman.