Kratkotrajni odmor

Sergej Jakirović raspustio momčad Rijeke do 12. lipnja, svi igrači na posudbi iz Dinama se vraćaju u Maksimir

Denis Frančišković

Sergej Jakirović/Foto M. LEVAK

Sergej Jakirović/Foto M. LEVAK

Imamo nekoliko igrača koji su više u izlogu, spremni smo na neki transfer jer od nečega moramo živjeti, ali i da kod svakog odlaska reagiramo na tržištu kako treba - rekao je Jakirović



RIJEKA Trener Jakirović je nakon remija u Osijeku dao igračima slobodno do 12. lipnja. Prva dva tjedna radit će se na Rujevici, potom, po običaju, odrađivati slovenski dio priprema.


– Ovi dečki su ovoga proljeća dali stvarno sve i moramo biti jako zadovoljni. Malo ćemo se presložiti i napraviti dodatnu selekciju jer želimo biti još bolji nego sada – rekao je Jakirović. – Igrači koji su na posudbi vraćaju se u Dinamo i s njim kreću u pripreme. Morat ćemo tražiti rješenja. Neki igrači idu i na EP i sve se može oduljiti. Imamo nekoliko igrača koji su više u izlogu, spremni smo na neki transfer jer od nečega moramo živjeti, ali i da kod svakog odlaska reagiramo na tržištu kako treba.


Već 27. srpnja počinje drugi krug kvalifikacija za Konferencijsku ligu.




– Imamo mjesec i pol dana do nove sezone HNL-a i pripremit ćemo se najbolje što možemo. Pripreme? Bit će još teže jer je dosta mjesta za napredak – zaključio je Jakirović.