Mlade snage

Ristovski i Vuk imaju pravo nastupa već u subotu. Što je s ostalim Riječanima na posudbama?

Mateo Sučić

Milan Ristovski / Foto: Arhiva NL

Milan Ristovski / Foto: Arhiva NL

Budući da neće biti onih priprema u klasičnom smislu, treba vidjeti na koji će način trener »bijelih« uvoditi nove igrače u momčad budući da između prvenstvenih utakmica nema puno prostora za provjere.Milan Ristovski i Matej Vuk, Rijekin dvojac koji se vraća s posudbe iz Nitre i Sereda, registriran je za utakmice prvog kola protiv Šibenika i bit će u konkurenciju za ogled s novim prvoligašem ako ih trener Simon Rožman odluči uvrstiti u kadar.


Budući da neće biti onih priprema u klasičnom smislu, treba vidjeti na koji će način trener »bijelih« uvoditi nove igrače u momčad budući da između prvenstvenih utakmica nema puno prostora za provjere.


Osim Ristovskog i Vuka, Rijeka je u prošloj sezoni imala još nekoliko igrača koji su igrali na posudbama, a za koje, čini se, neće biti prostora na početku novih priprema.
Adrian Liber i Ivan Smolčić trebali bi ostati u Orijentu budući da je procjena kako tu njihov nogometni razvoj ide pravim putem, dok je još uvijek nepoznanica kakav je status Ivana Nevistića (Varaždin), Tomislava Turčina (Varaždin), Petra Mamića (Varaždin), Josipa Mitrovića (Inter), Marija Pavelića (Admira) i Denisa Bušnje (Istra 1961).