Darko Velkovski

Rijekin slavljenik u Koprivnici: “Igrači Slaven Belupa su se izležavali kao da igraju za makedonskog trećeligaša”

Portal Novi list

Darko Velkovski/Foto Arhiva NL

Darko Velkovski/Foto Arhiva NL

Odavno to nisam vidio, možda posljednji put kada sam igrao u Kup protiv makedonskog trećeligaša - rekao je makedonski reprezentativac za klupsku TV



RIJEKA Video prilog u režiji klupske TV ekipe HNK Rijeke nakon poraza u Koprivnici počeo je svečano. Naime, sugovornik Darko Velkovski na dan utakmice sa Slaven Belupom proslavio je 25. rođendan. Makedonski reprezentativni branič u redovima “bijelih” nije dobio na dar priželjkivanu pobjedu.


– Prvo poluvrijeme se donekle igrao nogomet. Igrali smo mi i i oni, Slaven je iskoristio svoju šansu, mi tri, četiri šanse, koje se u 80 posto slučajeva zabijaju, nismo pretvorili u pogodak – govorio je branič Rijeke. – U drugom poluvremenu se vidjelo da je ponestalo snage u protivničkoj ekipi. Oni su počeli ležati na travnjaku. Odavno to nisam vidio, možda posljednji put kada sam igrao u Kupu protiv makedonskog trećeligaša. Ni mi nismo igrali kako treba, nismo zabili svoje prilike tako da nije bilo sve na našim suparnicima. Nadam se da ćemo opravdati povjerenje šefa u idućoj utakmici. Moramo zabiti gol i dobiti tekmu.


Slijedi Gorica?


– Nezgodna ekipa, u zadnjih četiri-pet utakmica smo možda dobili jednu. Moramo se dignuti nakon ovih posljednjih utakmica i dobiti Goricu –  ustvrdio je Darko Velkovski.