Gostovanje

Riječani oslabljeni pred put Osijek: Veiga izgubljen do kraja sezone, Selahi i Pjaca ozlijeđeni

Denis Frančišković

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević



Nogometaši Rijeke nastavljaju ubrzani svibanjski ritam i privođenje kraju sezone koju žele okrunuti trofejom. Nakon što je osigurana pozicija viceprvaka, borba za Rabuzinovo sunce u fokusu je momčadi Željka Sopića.


No, još dvije prvenstvene obveze treba odraditi što je kvalitetnije moguće kako se ne bi pokvario dojam. A to su ogledi s Osijekom u gostima i domaći susret sa Slaven Belupom.


– Očekuje nas zahtjevna utakmica, Osijek ima ambicije izaći u Europu. A mi ostvariti pozitivan rezultat i jednostavno tako ćemo se i pripremiti za ovu utakmicu – kaže trener Željko Sopić.




– Selahi ima kontuzijsku rupturu koju vuče još od Varaždina i to se sada pogoršalo. Sigurno do nedjelje neće biti u trenažnom procesu.


Pjaca ima manjih problema s koljenom, nismo još odlučili, ali vjerojatno neće konkurirati za ovu utakmicu. U četvrtak se dogodila grozna ozljeda Veige.


Čekamo rezultate magnetske i hoće li morati ići na operaciju ramena ili ne. No, za njega je sigurno sezona završila – dodao je Sopić uz dodatak da Galešić ima tri žuta kartona.


Prema tome Rijeka će u Osijeku istrčati u dosta šarenom sastavu.