Odlazak s Kvarnera

Poznata nova destinacija bivšeg kapetana Rijeke, Andrijašević potpisao za kineskog drugoligaša

Portal Novilist.hr

Franko Andrijašević/Foto PIXSELL

Franko Andrijašević/Foto PIXSELL

Andrijašević je s Rijekom osvojio duplu krunu 2017. godine, kada je bio jedan od važnijih igrača, a potom se uputio u Gent gdje se nije proslavio te se 2019. vratio na posudbu u Rijeku. Njegov novi klub trenutno je na trećem mjestu druge lige u Kini



RIJEKA Donedavni kapetan Rijeke Franko Andrijašević najavio je nakon posljednje utakmice u dresu Bijelih kako odlazi u Kinu, a sada je i potvrđeno o kojem se klubu točno radi – kineskom drugoligašu Zhejiangu.


Andrijašević je protekle dvije sezone u Rijeci proveo kao posuđeni igrač Genta, a belgijski ga je klub već ranije otpisao te je sada postao igrač kineskog kluba. Navodno će, prema pisanju Germanijaka, Gent za ovaj transfer dobiti 500 tisuća eura, dok će 30-godišnji Franko potpisati na dvije i pol godine.


Andrijašević je s Rijekom osvojio duplu krunu 2017. godine, kada je bio jedan od važnijih igrača, a potom se uputio u Gent gdje se nije proslavio te se 2019. vratio na posudbu u Rijeku. Njegov novi klub trenutno je na trećem mjestu druge lige u Kini te im je ambicija izboriti plasman u najviši rang.