NAJLJEPŠI EPILOG PUTOVANJA

Povratak “Marka Pola” u Rijeku donio veliku sreću za obitelj Šimac: Rođena je Sara, nova navijačica Rijeke

Edi Prodan

Mladim roditeljima i Sari svu sreću želi svih tisuću navijača Rijeke s Marka Pola kao i odlična posada tog Jadrolinijinog broda koja je svo vrijeme boravka navijača na njemu bila na potpunoj usluzi.



U moru lijepih i dobrih stvari koje su obilježile putovanje brodom Marko Polo na utakmicu finala hrvatskog kupa, jutro povratka bilo je posebno svečano. Paulo i Lorena Šimac postali su naime roditeljima male Sare rođene 27. svibnja u 7,12 sati. Iako Paulo kao strastveni navijač Rijeke ne propušta skoro ni jednu njezinu utakmicu, Split je pao u drugi plan s obzirom da su liječnici rekli kako će do rođenja doći po prilici kad se odigrava finale.


Bilo je nešto kasnije, a bilo je i na Marku Polu jutros svečano jer put finala otišli su Paulov tata Alen kao i brat Niko.


Paulo je pak ekipu dočekao na Terminalu tako da se odmah krenulo nazdraviti za sreću, i ne baš tako male Sare s obzirom da je rođena duga 53 centimetara i nešto teža od 3,7 kilograma. Iako rezultat nije onaj koji će se pamtiti po dobru, drugi odlazak brodom na utakmicu u Split koji je besprijekorno organizirala Armada dobio je najljepši mogući epilog kao i još jednu navijačicu Rijeke.





Mladim roditeljima i Sari svu sreću želi svih tisuću navijača Rijeke s Marka Pola kao i odlična posada tog Jadrolinijinog broda koja je svo vrijeme boravka navijača na njemu bila na potpunoj usluzi – od večere koju su servirali iako je ponoć već bila prolazila, 24-satnim radnim vremenom kao i čašćenjem bocama mineralne vode u jutro povratka.