Dobro raspoloženje

Posljednji trening bijelih započeo je aplauzom igrača za Rožmana uz zadovoljan pogled Damira Miškovića

Mateo Sučić

Detalj s posljednjeg treninga Riječana na pomoćnom igralištu/V. KARUZA

Detalj s posljednjeg treninga Riječana na pomoćnom igralištu/V. KARUZA

Simon Rožman održao je na početku treninga kratki govor koji je završio aplauzom igrača, nakon čega je u onih 15-ak minuta otvorenih za medije odrađeno zagrijavanje kroz razne igrice s loptom

RIJEKA Bilo je točno 20 sati i 17 minuta kada su nogometaši Rijeke istrčali na posljednji trening uoči utakmice protiv Kolosa. Riječani nisu trenirali na glavnom terenu kako bi sačuvali travnjak zbog velike količine kiše koja je pala tijekom srijede, već su se spustili na mixto.


Razlike ionako nema, podloga i dimenzije su identične, a glavni travnjak su koristili prošli petak za trening utakmicu protiv juniora pa s te strane neće biti problema na prilagodbu zbog činjenice da su zadnju domaću utakmicu protiv Istre odigrali pred gotovo mjesec dana.


Foto galerija: Trening NK Rijeke na Rujevici pred susret Europske lige s Kolosom Foto: Vedran Karuza


Simon Rožman održao je na početku treninga kratki govor koji je završio aplauzom igrača, nakon čega je u onih 15-ak minuta otvorenih za medije odrađeno zagrijavanje kroz razne igrice s loptom.





Trening su propustili od ranije ozlijeđeni Halilović, Ristovski, Yateke, Prskalo i Iglesias, dok je sve ostale igrače Simon Rožman imao na raspolaganju i peglao posljednje detalje budući da je na konferenciji za novinare uoči utakmice istaknuo da već ima posložene sve kockice za sraz s Kolosom.


Treningu je prisustvovao i predsjednik Damir Mišković koji je zadovoljan kako je momčad živnula u ovoj stanci od desetak dana nakon utakmice protiv Osijeka.