Uoči nedjeljnog susreta

POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICU RIJEKE U PULI: U sat vremena “planulo” 500 ulaznica 

Edi Prodan

Snimio Edi Prodan

Snimio Edi Prodan

A nakon reprezentativne pauze Rijeka putuje u Pulu. S njom i nemali broj navijača



 


Zbroji li se 250 iulaznica prodanih “on line” i jednako toliko na blqagajnama ‘zapada” Rujevice, u manje od sat vremena prodano je čak 500 ulaznica za ogled Rijeke na gostovanju protiv Istre u nedjelju u Puli!


Rijeka je trenutno najveći hrvatski nogometni hit. U depresiji koju su izazvala dva velika kiksa hrvatske nogometne reprezentacije, kao i nadmenost s kojom uvijek u prvenstvena nadmetanja HNL-a ulaze dva “najveća” hrvatska kluba, koji se kao jedini “pitaju” o odluci tko će se na kraju okititi naslovom prvaka, Rijeka je ušla prije svega – ljepotom igre i jednostavnošću pristupa. Bez bahatosti, ispraznih izjava, bez osvajanja titule nakon tri dobre utakmice. Ušla je naprosto željna igre, nadmetanja i nadigravanja. Pokazala je to na jedan silno lepršavi i zavodljivi način i u subotnjoj prijateljskoj utakmici s velikim klubom Serie A, nedalekim Udineseom, pa tako nema razloga da to ne čini ni u nastavku prvenstva.


Snimio Edi Prodan




A nakon reprezentativne pauze Rijeka putuje u Pulu. S njom i nemali broj navijača. Jer da, i tribine su osjetile kako je družiti se s Rijekom posebno zadovoljstvo, broj pretplatničkih kompleta ulaznica je prešao 5,1 tisuću, a kako se moglo vidjeti i prema prvim minutama prodaje ulaznica za gostovanje u Puli, i gostujuća tribina “Drosine” će biti prepuna, najvjerojatnije će se prodati svih 1,5 tisuća ulaznica koliko ih je Pula poslala Rijeci.


Masovno, željni  navijanja, ali prije svega uživanja u derbiju Dellla Učka, u susjedskom nadmetanju koje uvijek ima posebnu draž i privlačnost. Bez bahatosti, bez silovanja i bez bodova uknjiženih prije nego utakmica počne. Apsolutno sportski, na neki način skoro ponizno prema najljepšoj, ali i najneizvjesnijoj igri na svijetu.  Nedjelja, 15 sati, svi u Pulu, po nove doze nogometne ljepote.