Šok terapija ili...

Pavičić, Kulenović i Arsenić nisu otputovali u Rovinj, s Rujevice uvjeravaju da to nije zato jer su otpisani

Denis Frančišković

Sandro Kulenović/Foto REUTERS

Sandro Kulenović/Foto REUTERS

Zoran Arsenić mogao bi karijeru nastaviti u Poljskoj gdje danas završava prijelazni rok



RIJEKA Zoran Arsenić, stoper koji se tek nedavno u rujnu skrasio na Rujevici, mogao bi i ranije od očekivanog, odnosno tijekom sljedećih dana napustiti Rijeku. Arsenić je došao na posudbu iz poljskog prvoligaša Jagiellonije, no pitanje je koliko je zadovoljio istančane okuse trenera Simona Rožmana, a navodno i njegov agent želi raskid ugovora s obzirom da su za igrača zainteresirani još neki klubovi poput Wisle i Rakowa.


Nekadašnji igrač Osijeka nije se baš nametnuo kod Rožmana, u Rijeci je odradio devet nastupa u prvenstvu i jedan u Kupu. No, raskid ugovora pod znakom je pitanja s obzirom na kratkoću vremena, prijelazni rok u poljskoj Ekstraklasi traje još samo danas.


Na pripremama u Rovinju uz nekoliko ozlijeđenih igrača nema niti Sandra Kulenovića i Domagoja Pavičića. Kuloarski već su prostrujile priče i o mogućem prekidu suradnje s njima, svojevrsnoj šok terapiji nakon loših rezultata, no oni će se, kako tvrde na Rujevici uskoro vratiti treninzima.




Pavičić ima i tri žuta kartona te nema pravo nastupa protiv Splićana, dok je Kulenović na svojevrsnoj poštedi, Rožmanu će najspremniji trebati već za srijedu kad Rijeka gostuje u Osijeku u četvrtfinalu Kupa, a odmah potom kod Dinama.