Svi bi u inozemstvo

Pandur obavio liječnički, potpis za Veronu idućeg tjedna, na izlaznim vratima Rujevice je još jedan mladi vratar

Mateo Sučić

Ivan Nevistić/Foto PIXSELL

Ivan Nevistić/Foto PIXSELL

Ivan Nevistića s Rijekom veže još dvogodišnji ugovor, ali pitanje je koliko ga ima smisla zadržavati ako se doista ne vidi na Rujevici već želi otići u inozemstvo



RIJEKA Ivor Pandur u petak ujutro je stigao u kliniku Don Calabria u Veroni kako bi odradio liječnički pregled, ali potpis ugovora, po svemu sudeći, dogodit će se idućeg tjedna. Informacije iz Verone govore da su ostali još neki detalji za usuglasiti, ali sve ide u dobrom smjeru i Pandur će se uskoro priključiti treneru Ivanu Juriću i novim suigračima. Pandur će potpisati petogodišnji ugovor, a Rijeka s bonusima inkasirati između dva i tri milijuna eura, odnosno postotak od profita kod budućeg transfera.


Simonu Rožmanu bi se na raspolaganje trebao staviti Ivan Nevistić iza kojeg je sjajna sezona u Varaždinu, ali koji na Rujevici želi status prvog vratara


Budući da je finaliziranje Pandurovog transfera formalnost, ostaje vidjeti kako će na Rujevici »nacrtati« vratarsku postavu. Nakon reprezentativne stanke i akcije sa selekcijom do 21 godine, Simonu Rožmanu bi se na raspolaganje trebao staviti Ivan Nevistić iza kojeg je sjajna sezona u Varaždinu, ali koji na Rujevici želi status prvog vratara ili transfer u inozemstvo za koji navodno ima ponudu.




Budući da Rijeka izuzetno cijeni kvalitete, igračke i ljudske Andreja Prskala, dojam je da žele zaoštriti konkurenciju pa da stručni stožer bude taj koji će odabrati jedinicu. Priča će se u svakom slučaju raspetljati idućih tjedana, Nevistića s Rijekom veže još dvogodišnji ugovor, ali pitanje je koliko ga ima smisla zadržavati ako se doista ne vidi na Rujevici već želi otići u inozemstvo.