Trenerske sudbine

Ovo su reakcije navijača Rijeke i drugih klubova nakon što je procurila vijest da odlazi trofejni trener s Rujevice

Portal Novi list

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Uzme kup, uvede klub u u EL, igrači u njegovoj eri se prodaju za milijunske sume. Čovjek kojemu treba reći samo jedno veliko hvala!!!, jedna je od poruka na klupskim facebook stranicama



RIJEKA Vijest o odlasku Simona Rožmana s riječke klupe izazvala je dosta komentara navijača Rijeke, ali i ostalih klubova, na klupskim facebook stranicama. Reakcije su različite, izdvojili smo neke od njih, koje naravno ne prelaze granicu dobroga ukusa i kulturnog ponašanja:


“Rožman je odličan trener i ne sumnjam da će ubrzo naći novi angažman. Sretno vam dalje Simone Rožmane”


“Mislim da se to moglo desit i četiri utakmice prije, hvala ti na svemu, pozdravi Keka i reci mu usput da je mjesto trenera u Rijeci slobodno”




“Jako ružno što slavite odlazak trenera koji vam je donio Kup i Europa ligu, brzo zaboravljate sve dobro”


“Nakon onog poraza danas, jedino mi je ova vijest mogla malo popraviti raspoloženje”


“Šteta. Ne mislim da je kriv za ovaj niz neuspjeha. Jednostavno u ovoj ekipi fali dobra obrana, a i nema igrača koji zna zabiti gol. Želim Rožmanu puno sreće u daljnjem radu, a u Rijeci bi mogli kupiti kojeg igrača, a ne prodati sve što valja”


“Uzme kup, uvede klub u u EL, igrači u njegovoj eri se prodaju za milijunske sume. Čovjek kojemu treba reći samo jedno veliko hvala!!!
Samo neznalice će pljuvati, a oni koji kuže i razumiju nogometni posao znaju o kakvom se treneru radi!!
Gospodine Simone, kapa do poda i sretno dalje u trenerskoj karijeri!!!”


“Nažalost tako je to u nogometu, uvijek je kriv trener, bez obzira na to kakve igrače ima, a mislim da Rijeka trenutno ima igrače za ovo mjesto na tablici, Mislim da i novi trener tu neće nešto više napraviti.. Može donijeti neki pozitivan impuls u početku, ali s vremenom se sve može vratiti na staro. No, dobro nadajmo se da će ipak biti više boljih rezultata”


“Jedini pravi potez koji je napravio u zadnje vrijeme”