Priopćenje

Nogometni sindikat se oglasio priopćenjem za javnost, zabrinuti su zbog sve većeg broja poziva igrača Rijeke

Portal Novi list

V. KARUZA

V. KARUZA

HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji, te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a, stojio u priopćenju



RIJEKA Hrvatska udruga “Nogometni sindikat” medijima je poslala priopćenje sljedećeg sadržaja:


“Zbog sve većeg broj poziva od strane igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti u hrvatskom nogometu. Stav HUNS-a po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba.


HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji, te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a. Naglašavamo kako HUNS stoji na raspolaganju svim svojim članovima sa pravnim savjetima i pomoći”, stoji u priopćenju.