Prozivka na Rujevici

Nogometaši Rijeke danas krenuli s pripremama. Tomić kaže da su ciljevi opet visoki i najavljuje pojačanja u napadu

Denis Frančišković

Goran Tomić s igračima/Foto: M. LEVAK

Goran Tomić s igračima/Foto: M. LEVAK

Dogovorene su prijateljske utakmice s Domžalama i Hrvatskim dragovoljcem u Rijeci te Žilinom, Wolfsbergerom, Triglavom i MTK Budimpeštom u sklopu slovenskih priprema



RIJEKA – Nogometaši Rijeke pod vodstvom trenera Gorana Tomića započeli su jutros s pripremama za novu izazovnu sezonu, šefu struke javilo se 27 igrača, dok Darko Velkovski i Milan Ristovski odrađuju obveze s reprezentacijom Sjeverne Makedonije na Euru. Riječani će do 28. lipnja trenirati u svom kampu, a zatim slijedi odlazak u Kranjsku Goru do 9. srpnja.


– Zahvalio bi se Ivanu Manceu, a s novim generalnim menadžerom Robertom Palikućom našao sam se u Salzburgu i bio je to jako ugodni prvi razgovor. Pretresli smo teme glede igračkog kadra i očekujem s njim dobru suradnju – rekao je Tomić.


– Imamo dosta mladih igrača i očekujem da se netko nametne, a naravno da radimo na tome da što kvalitetnije popunimo momčad. Trenutno smo deficitarni u napadu. Ciljevi? Od kada sam došao ciljevi se znaju, oni su visoki jer to jedan ovakav klub i grad zaslužuju. Znači što bolji plasman u HNL-u, dogurati što dalje u Kupu i europskim utakmicama.




Prvom treningu nazočili su: David Nwolokor, Andrej Prskalo, Antonio Frigan, Nediljko Labrović, Ivan Smolčić, Andrija Vukčević, Filip Braut, Hrvoje Smolčić, Ivan Tomečak, Joao Escoval, Niko Galešić, Nino Galović, Roko Jurišić, Ivan Lepinjica, Domagoj Pavičić, Robert Mudražija, Adam Gnezda Čerin, Adrian Liber, Stjepan Lončar, Robert Murić, Prince Obeng Ampem, Denis Bušnja, Matej Vuk, Matija Frigan, Noel Bilić, Marko Putnik i Veldin Hodža.


Dogovorene su prijateljske utakmice s Domžalama i Hrvatskim dragovoljcem u Rijeci te Žilinom, Wolfsbergerom, Triglavom i MTK Budimpeštom u sklopu slovenskih priprema.


Foto galerija: Početak priprema HNK Rijeke (14. 06. 2021.) Foto: Mateo Levak