Damir Mišković

‘Nisam išao među Armadu da im se dodvorim. Poraz Dinama u Pragu? Nikome ne može biti drago zbog toga…’

P. N.

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Ja imam podršku navijača i sa tim i bez toga, rekao je



Predsjednik Rijeke Damir Mišković komentirao je svoj nedavni odlazak s Armadom na južnu tribinu maksimirskog stadiona. Bio je to njegov protest zbog naprasnog odlaska Sergeja Jakirovića s klube Bijelih u Maksimir.


“Moja poruka je bila ta koja je bila, da se to na neki način ne smije dešavati bez razgovora između klubova”, rekao je Mišković za Novu TV.


Tvrdi da to nije napravio da bi se dodvorio navijačima Rijeke.




“Ja imam podršku navijača i sa tim i bez toga. Nisam išao tamo da se dodvorim navijačima, ja se nemam kome dodvoravati. Navijači Rijeke i ja živimo 11 i pol godina u odnosima koji su normalni. Koji put su oni zadovoljni, koji put nisu, pa mi onda kažu s čime nisu zadovoljni, a ja pokušavam sve najbolje da napravim za klub Rijeku i za svih nas. To nije bilo nikakvo ulizivanje bilo kakvim navijačima nego način na koji sam htio pokazati Dinamu da baš nisam bio zadovoljan kako se sve to odvijalo oko Jakirovića. Da su me zvali, ja ga ne mogu zaustaviti. Da smo pričali, ja ga ne mogu zaustaviti”, dodao je.


Upitan je i je li mu nakon svega bilo drago što je Dinamo izgubio u Pragu s 4:1 i ostao bez Europske lige.


“Nije mi drago, ne može nikome biti drago. Mi moramo misliti o hrvatskom koeficijentu, kako god se klub zvao i bez obzira da li ga ja volim ili ne”, naveo je Mišković, piše Dnevnik.hr.