Finale Kupa

Ljubav, suze radosnice i ponos: Pogledajte slavlje Riječana u Puli

Portal Novilist.hr

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj

Točno u 20 sati i sedam minuta ozarena lica nogometaša Rijeke obasjali su zlatni papirlitosi i Rabuzinovo sunce koje je visoko u zrak podigao kapetan i junak trijumfa na Drosini, Zoran KvržićPULA Sreći nema kraja! Rijeka je slavila 3:1 protiv Dinama u finalu Kupa na stadionu Aldo Drosina u Puli.


Nogometaši Rijeke pobjednici su hrvatskog Kupa!


Kad je sudac odsvirao kraj igrači su od sreće popadali po podu, pala je i koja suza radosnica, a onda su svi zajedno krenuli prema vjernim navijačima, riječkoj Armadi.


Foto Roni Brmalj


Foto Roni Brmalj
Foto Roni Brmalj


Foto Roni BrmaljKrenula je zajednička pjesma!


Točno u 20 sati i sedam minuta ozarena lica nogometaša Rijeke obasjali su zlatni papirlitosi i Rabuzinovo sunce koje je visoko u zrak podigao kapetan i junak trijumfa na Drosini, Zoran Kvržić.


On je fantastičnim pogotkom u smiraju susreta okrunio najbolju utakmicu u bijelom dresu i u rezultatskom smislu prelomio utakmicu koja se više nije mogla izroditi.


Ubrzo se s razglasa zaorila legendarna pjesma Opatijskih suvenira: Nigdje nema ljepšega grada od Rijeke naše… Ostalo je povijest.


Podvučena bijelim. Rijeka je osvojila sedmi trofej od neovisnosti, a Igor Bišćan prvi u svojoj premijernoj sezoni za kormilom “bijelih”.