Brza registracija

Kulenović na listi za Europu, može debitirati već protiv Kolosa

Mateo Sučić

Sandro Kulenović/Foto NK Rijeka

Sandro Kulenović/Foto NK Rijeka

Hoće li igrati pitanje je za Simona Rožmana, budući da je trenirao s Dinamom trebao bi biti u dobroj fizičkoj spremi, a samo o treneru "bijelih" ovisi hoće li i koliko igrati



RIJEKA Riječki prvoligaš je dobio utrku s vremenom, Sandro Kulenović tijekom ponedjeljka je uspješno registriran pri HNS-u što je bio i glavni preduvjet da ga se može staviti na listu za Europu.


Prema UEFA-inim propozicijama do 24 sata prije utakmice klub može promijeniti dva igrača i “bijeli” su iskoristili tu mogućnost i administracija je brzom reakcijom tijekom današnjega dana omogućila da Kulenović bude u kadru za Kolos. Hoće li igrati pitanje je za Simona Rožmana, budući da je trenirao s Dinamom trebao bi biti u dobroj fizičkoj spremi, a samo o treneru “bijelih” ovisi hoće li i koliko igrati.


Rijeka je za Europsku ligu prijavila vratare Nwolokora, Prskala i Nevistića, braniče Brauta, Galešića, Galovića, Travagliju, Velkovskog, Raspopovića, Escovala, Tomečaka, Capana, Štefulja i Smolčića, veznjake Lepinjicu, Murića, Pavičića, Čerina, Andrijaševića, Iglesiasa i Lončara, te napadače Yatekea, Turčina i Kulenovića.