Nevolje u Poljskoj

Jedan od ljubimaca riječkih navijača proživljava teške trenutke: “Je li obitelj kada ga ostavite samog u invalidskim kolicima?”

Portal Novi list

Snimio Roni BRMALJ

Snimio Roni BRMALJ

Kada mu kažete da prvo mora igrati četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvu momčad, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minute - je li to obitelj", poruka je klubu iz obitelji Vešović



Jedan od najboljih igrača šampionske Rijeke i ljubimac navijača Marko Vešović trenutno proživljava teške trenutke.


Nakon odlaska u Legiju je Vešović bio jedan od najboljih igrača, no sve se promijenilo prošle godine, kada je doživio tešku ozljedu koljena na utakmici protiv Slaska, pišu Sportske novosti.


Oporavak se odužio, a kada se vratio u pogon nije više imao prijašnji status. Sada Vešović igra za rezervnu momčad, no Poljaci mu ne planiraju ponuditi novi ugovor što je na Instagramu u dramatičnom tonu prokomentirala njegova supruga Tamara.




“Kada se najbolji nogometaš ozlijedi zato što daje 101 posto za svoj klub, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku – je li to obitelj?


Kada mu kažete da ne možete pokriti troškove operacije i rehabilitacije, je li to obitelj? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman 80 posto zato što vi nemate liječnika – je li to obitelj?


Kada mu kažete da prvo mora igrati četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvu momčad, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minute – je li to obitelj”, poruka je klubu iz obitelji Vešović, prenose Sportske.