Mladi vratar Rijeke

Ivan Nevistić ostaje na posudbi u Varaždinu? Trener Toplak želi ga zadržati, čeka se dogovor s Rijekom

Davor Petrović

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Nevistića čeka turbulentno razdoblje od idućih tjedan dana. Tada ćemo znati hoće li ostati kod nas na posudbi - kaže direktor kluba Toni Dalić



VARAŽDIN Nakon nogometnog restarta, Varaždin se prometnuo u jedno od najugodnijih iznenađena Prve HNL, a Samir Toplak i u novoj sezoni želi voditi momčad istim putem. Jedan od ključni preduvjeta je zadržavanje većine igračkog kadra na okupu, s naglaskom na posuđena pojačanja, Ivana Nevistića iz Rijeke, Nevena Đuraseka iz Dinama, Domagoja Drožđeka iz Lokomotive i Tonija Teklić iz Hajduka.


– Sada imamo kostur prvoligaške momčadi i možemo reći da smo u nešto u boljoj poziciji. Nevistića čeka turbulentno razdoblje od idućih tjedan dana. Tada ćemo znati hoće li ostati kod nas na posudbi. Također čekamo rasplet situacije s Teklićem i Drožđekom. Za sada znamo da Đurasek ostaje s nama barem još šest mjeseci – poručuje Toni Dalić, direktor Varaždina.


U grad baroka već je stigao Itsuki Urata, nekadašnji U-21 reprezentativac Japana, koji je prošlu sezonu proveo u Bjelorusiji. Toplaku se na raspolaganje stavio i veznjak Dino Skorup, još jedan posuđeni igrač Hajduka, a iz Zmijavaca je doveden Mijo Šabić, najbolji strijelac Druge HNL.




– Nadam se da će Nevistić, Đurasek i Drožđek ostati s nama. Sve do početka listopada bit će dolazaka i odlazaka. Nudi nam se puno igrača, ali tu ne smijemo napraviti grešku – kaže Samir Toplak.