Uoči priprema u Umagu

HNK Rijeka dobiva pojačanje na mjestu stopera: Nino Galović potpisuje za bijele nakon liječničkog

Denis Frančišković

foto: HNS

foto: HNS

Galović, nekadašnji igrač Splita i Slaven Belupa i mladi reprezentativac raskinuo je ugovor s japanskim Sagan Tosuom i dolazi na Rujevicu kao slobodan igrač. Trebao bi postati 27. igrač "bijelih" na pripremama u Umagu na koje Riječani kreće danas nakon jutarnjeg treninga i ručka.



RIJEKA – Nino Galović, 27-godišnji branič, nalazi se u Rijeci na liječničkom pregledu i bude li sve teklo željenim tijekom, Rijeka će dobiti najavljeno pojačanje na stoperskoj poziciji.


Galović, nekadašnji igrač Splita i Slaven Belupa i mladi reprezentativac raskinuo je ugovor s japanskim Sagan Tosuom i dolazi na Rujevicu kao slobodan igrač. Trebao bi postati 27. igrač “bijelih” na pripremama u Umagu na koje Riječani kreće danas nakon jutarnjeg treninga i ručka.


Radi se o iskusnim internacionalcu koji je igrao u izraelskom Ashdodu, Dinamo Minsku i naposlijetku u Japanu, a tržišna vrijednost mu se procjenjuje na 750 tisuća eura. U Splitu je sakupio 108 nastupa uz dva pogotka, u Slaven Belupu odigrao 11 utakmica. Zanimljivo, u Japanu je bio suigrač i Fernanda Toressa, u momčadi čije je bolje branio i Karlo Bručić, bivši igrač Lokomotive.




Momčadi se jučer priključio i Daniel Štefulj koji je povučen s posudbe u Varaždinu kako bi osnažio konkurenciju na lijevom boku.