Mobilizacija

Franko upozorava uoči Hajduka: “Moramo pokazati veću želju i energiju, toga nam je nedostajalo u posljednjim utakmicama”

Portal Novi list

Franko Andrijašević/Foto PIXSELL

Franko Andrijašević/Foto PIXSELL

Nadam se da smo se osvježili i da ćemo pokazati pravu partiju. Nadamo se odličnom rezultatu i osvajanju  tri boda - rekao je AndrijaševićRIJEKA Franko Andrijašević podijelilo je s klupskom TV ekipom svoja razmišljanja uoči subotnjeg derbija s Hajdukom:


– Utakmica će biti dosta zahtjevna, ali mi smo nakon dugo vremena imali šest dana vremena do iduće utakmice. Nadam se da smo se osvježili i da ćemo pokazati pravu partiju. Nadamo se odličnom rezultatu i osvajanju  tri boda.


Očekujete li drugačiji Hajduk u odnosu na onaj protiv kojega ste nedavno igrali na Rujevici?
– Postavit će se na isti način, ali mi moramo biti bolji u svim segmentima igre, pokazati veću želju i energiju, čega nam je možda nedostajalo u posljednjim utakmicama. Ako to pokažemo onda smo na pravom putu da dođemo do pobjede.


Hoće li pomoći tri dana boravka u Rovinju na planu regeneracije?


– Sigurno da hoće, ali najviše što imamo šest dana između dvije utakmice tijekom kojih smo se mogli odmoriti i osvježiti za utakmicu u kojoj će vjerujem sve biti kako treba – rekao je Franko.