Očekivane kazne

Disciplinski sudac kaznio Rijeku i Hajduk zbog navijačkih “radosti”, prvi strijelac Bijelih može nastupiti u finalu Kupa

Portal Novi list

Armadina "dimna zavjesa" u Jadranskom derbiju/M. LEVAK

Armadina "dimna zavjesa" u Jadranskom derbiju/M. LEVAK

Josip Drmić preskočit će utakmice protiv Slaven Belupa u gostima i doma s Hrvatskim dragovoljcem, te se vratiti u konkurenciju za finale Kupa na Poljudu



RIJEKA Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 34. kola HT Prve lige. Dosta posla imao je nakon Jadranskog derbija na Rujevici, zbog navijačkih radosti odrezao je kazne Hajduku i Rijeci, ali i prvom napadaču Bijelih koji je zaradio crveni karton:


HNK Hajduk kažnjen je s 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Rijeka – Hajduk. Gostujuća navijačka skupina Torcida, smještena na južnoj tribini, tijekom utakmice upalila je 19 baklji i četiri dimne bombe, koje su ugašene na tribini i nisu ometale tijek igre.


HNK Rijeka kažnjen je s 12.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Rijeka – Hajduk. Domaća navijačka skupina Armada, smještena na sjevernoj tribini, tijekom utakmice upalila je osam dimnih bombi i jednu petardu, koje su ugašene na tribini i nisu ometale tijek igre.




Josip Drmić (Rijeka) kažnjen je s 5.000 kuna i dvjema utakmicama neigranja zbog isključenja uslijed udaranja rukom protivničkog igrača bez lopte u predjelu lica za vrijeme igre (čl. 57. DP HNS-a) tijekom utakmice Rijeka – Hajduk.