Put na EURO

Darko Velkovski nakon povijesnog uspjeha svoje reprezentacije: “Još nismo ni svjesni, ali vidimo koliko ljudima to znači”

Portal Novilist.hr

Darko Velkovski (Rijeka)/Foto V. KARUZA

Darko Velkovski (Rijeka)/Foto V. KARUZA

Još nismo svjesni da smo se plasirali na Europsko prvenstvo. Nije bilo publike, pa nemaš onaj osjećaj. Potrošili smo jako puno emocija, tako da smo prazni. Ali kad stignu poruke iz cijele države i kad vidiš da su svi pratili utakmicu, onda vidiš koliko to znači - kaže Velkovski



RIJEKA Nogometaš Rijeke Darko Velkovski sa Sjevernom je Makedonijom ostvario povijesni uspjeh plasiravši se na Europsko prvenstvo, što je prvi plasman u povijest na jedno veliko natjecanje za ovu državu.


Velkovski je odigrao cijeli susret protiv Gruzije, koji je odveo njegovu momčad na EURO, a za službenu klupsku web stranicu je otkrio svoje prve dojmove nakon velikog uspjeha.


– Još nismo svjesni da smo se plasirali na Europsko prvenstvo. Nije bilo publike, pa nemaš onaj osjećaj. Potrošili smo jako puno emocija, tako da smo prazni. Ali kad stignu poruke iz cijele države i kad vidiš da su svi pratili utakmicu, onda vidiš koliko to znači.




Ovaj uspjeh puno znači svim Makedoncima, srce je ispunjeno kad znaš za koga si igrao, za što si igrao. Jedva čekamo da dođe to Europsko prvenstvo – rekao je Velkovski za klupsku web stranicu.


Velkovski je usporedio ovogodišnje uspjehe s onima 2017. godine…


– Samo ću reći da sam 2017. godine s Vardarom igrao u skupinama Europske lige, a s mladom reprezentacijom Makedonije izborio Europsko prvenstvo. Ovaj put sam s Rijekom izborio Europsku ligu i s reprezentacijom EURO – zaključio je Darko Velkovski.