Konferencijska liga

Bijeli krenuli na Maltu na prvi ogled s Gzirom United: ‘Favoriti smo, ali ozbiljno shvaćamo protivnika’

Denis Frančišković

Foto Goran Kovacic PIXSELL

Foto Goran Kovacic PIXSELL

Radi se o jednoj momčadi s dosta Južnoamerikanaca. Pogledali smo njihovu posljednju utakmicu koja je bila dosta tvrda i agresivna, vidjeli smo s čim raspolažu, kaže Tomić



RIJEKA – Nogometaši Rijeke krenuli su prema Krku s kojeg čarterom polijeću na Maltu na prvi ogled drugog pretkola Konferencijske lige s domaćom Gzirom United. Večeras od 19 sati ih čeka trening, a sutra u istom terminu i premijera u novoformiranoj ligi.


– Sigurno da smo favoriti i naravno da želimo proći u sljedeće kolo. Pristupamo utakmici i protivniku maksimalno ozbiljno – rekao je trener Goran Tomić.


– Radi se o jednoj momčadi s dosta Južnoamerikanaca. Pogledali smo njihovu posljednju utakmicu koja je bila dosta tvrda i agresivna, vidjeli smo s čim raspolažu i naravno da smo se na to pripremili. Utakmicu shvaćamo ozbiljno. Vrućina? Ma, nema nikakvog alibija.




Pravo nastupa ima i posljednja prinova Krešić, a u sastav se vraća i Pavičić. Gnezda Čerin još vuče ozljedu, jednako kao i Prskalo. Abass je još u izolaciji nakon pozitivnog testa na koronu uoči Gorice.


Na put je krenuo i Vuk koji je vukao manju ozljedu nakon otvaranja prvenstva.