Od sljedećeg ljeta

Njemački mediji: Nogometaš Leipziga prošao tajne liječničke preglede i potpisao za Chelsea

Hina

Christopher Nkunku/Foto REUTERS

Christopher Nkunku/Foto REUTERS

Bild tvrdi da je francuski napadač uspješno prošao tajne liječničke preglede u Frankfurtu u prisustvu Chelseajevih liječnika. Transfer će biti realiziran u srpnju sljedeće godine, a Chelsea će najvjerojatnije aktivirati otkupnu klauzulu



LONDON Nogometaš Leipziga i francuski reprezentativac Christopher Nkunku karijeru će nastaviti u Chelseaju, tvrdi njemački list Bild.


Bild tvrdi da je francuski napadač uspješno prošao tajne liječničke preglede u Frankfurtu u prisustvu Chelseajevih liječnika. Transfer će biti realiziran u srpnju sljedeće godine, a Chelsea će najvjerojatnije aktivirati otkupnu klauzulu u ugovoru između Nkunkua i Leipziga koja iznosi 60 milijuna eura.


List ističe kako postoji mogućnost da Francuz u Chelsea stigne u siječnju, a čelnici londonskog kluba pokušat će u pregovorima s upravom Leipziga smanjiti odštetu za francuskog nogometaša.




Nkunku (24) je stigao u Leipzig 2019. godine iz Paris Saint-Germaina, a za njemački klub odigrao je 147 utakmica i postigao 53 gola uz 48 asistencija. Za reprezentaciju Francuske odigrao je osam utakmica.