Transferi

Njemački mediji: Gvardiol je odlučio ostati u Leipzigu još barem godinu dana

Portal Novilist.hr

Joško Gvardiol/Foto REUTERS

Joško Gvardiol/Foto REUTERS

Plan Leipziga i Gvardiola je da hrvatski nogometaš ostane u klubu još najmanje godinu dana jer nakon toga se aktivira klauzula u njegovom ugovoru prema kojem može otići iz Leipziga za 110 milijuna eura



LEIPZIG Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru mnogim je nogometnim velikanima, ujedno onim najbogatijim, za oko zapeo hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol.


Jedan od trenutno najtraženijih nogometaša na svijetu jučer se pridružio svojem RB Leipzigu na pripremama u Abu Dhabiju, u trenucima kada se sve više govori o interesu Real Madrida, Chelseaja te Manchester Cityja za dragulja Vatrenih. Ipak, Gvardiol bi u Leipzigu mogao ostati duže nego što se očekivalo…


– Nogomet je poludio, ali naš interes da prodamo Joška Gvardiola ovog ljeta je jednak nuli – poručio je direktor kluba Max Eberl na pitanje o ponudama za 20-godišnjeg Gvardiola, a sada je i igrač potvrdio njegove riječi.




Florian Plettenberg, njemački novinar Sky Sporta, objavio je na svojem Twitter profilu da je Gvardiol potvrdio da želi ostati u Leipzigu i nakon ovog ljeta te da će ljetni prijelazni rok 2024. biti jako zanimljiv kad je u pitanju hrvatski branič. 


Plan Leipziga i Gvardiola je da hrvatski nogometaš ostane u klubu još najmanje godinu dana jer nakon toga se aktivira klauzula u njegovom ugovoru prema kojem može otići iz Leipziga za 110 milijuna eura.


“Plan mi je ostati ovdje. Mislim da su svi vidjeli izjavu Maxa Eberla. To je za mene u redu“, prenio je izjavu Gvardiola njemački novinar na svojem Twitter profilu.