Pohvalio ligu

Nenad Bjelica uoči derbija s Dinamom: “Drago mi je što su četiri momčadi u utrci za titulom. Onda fokus nije samo na nama”

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Spremni smo na borbu koja nas očekuje, na pritisak suparnika koji će sigurno biti velik jer je njihova nogometna kvaliteta najviša u Hrvatskoj - kaže Bjelica o susretu sa svojom bivšom momčadi



RIJEKA Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio je subotnji derbi Osijeka i Dinama na Maksimiru, dok će u nedjelju drugi derbi kola odigrati Rijeka i Hajduk.


– Draže mi je da su četiri momčadi u utrci za titulom jer onda nije fokus samo na nama kao prošlog proljeća. Dobro je za ligu što je ovako, ne treba otpisati ni Goricu i Lokomotivu. Liga je dobra, kvalitetna, bit će gubljenja bodova protiv suparnika koji nisu na razini ove četiri momčadi iz vrha i osvajanja bodova u derbijima – rekao je Nenad Bjelica, dodavši kako je spreman na borbu s njegovom bivšom momčadi.


– Spremni smo na borbu koja nas očekuje, na pritisak suparnika koji će sigurno biti velik jer je njihova nogometna kvaliteta najviša u Hrvatskoj. Zbog zadnja dva mjeseca smo optimistični, vjerujemo u svoju snagu i u moć momčadi i nadamo se najboljem mogućem rezultatu.