Ograničeni broj gledatelja

Na Rujevicu se sljedeći tjedan vraćaju navijači, ali ipak samo pretplatnici

Portal Novilist.hr

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

S obzirom da nije moguće korištenje punog kapaciteta stadiona za navedenu utakmicu neće biti prodaje ulaznica već će ulaz biti omogućen samo vlasnicima kompleta ulaznica



RIJEKA Nacionalni Stožer civilne zaštite dopustio je povratak gledatelja na sportska natjecanja, ali naravno uz određene uvjete koji se moraju zadovoljiti. Jedan od njih je i ograničeni broj gledatelja, zbog čega su danas iz HNK Rijeka objavili kako će na utakmicama od 16. lipnja pa do daljnjega na Rujevici moći navijati samo pretplatnici.


– Sukladno odluci Nacionalnog Stožera civilne zaštite o nužnim mjerama ograničavanja i održavanja sportskih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 koja stupa na snagu 15. lipnja i preporuci za održavanje sportskih natjecanja na otvorenom, prvenstvena utakmica 29. kola protiv NK Lokomotiva, koja je na rasporedu 16. lipnja s početkom u 21:05 sati na stadionu HNK Rijeka, odigrat će se uz prisutnost gledatelja.


S obzirom da nije moguće korištenje punog kapaciteta stadiona za navedenu utakmicu neće biti prodaje ulaznica već će ulaz biti omogućen samo vlasnicima kompleta ulaznica za utakmice HNK Rijeka u sezoni 2019./2020. Detaljnije upute sukladno preporuci Zavoda za javno zdravstvo vezane za dolazak i boravak na stadionu objavit ćemo naknadno – navedeno je na web stranici HNK Rijeka.