SVEČANO OTVARANJE

Na bazenu na Kantridi započelo Europsko prvenstvo za mlađe juniorke u umjetničkom plivanju

Portal Novi list

Foto Mateo LEVAK

Foto Mateo LEVAK

Prvenstvo traje do nedjelje, okupilo je natjecateljice iz 20 europskih zemalja, ali zbog epidemioloških uvjeta održat će se bez prisustva gledatelja. RIJEKA Na bazenima Kantrida danas je otvoreno Europsko prvenstvo za mlađe juniorke u umjetničkom plivanju.


Iako su kvalifikacije započele već u četvrtak ujutro, popodne je bio službeni ceremonijal otvaranja, na kojem su sve prisutne pozdravili Margareta Puškarić, predsjednica Saveza, kao i Noam Zwi u ime LEN-a i Comena, a prvenstvo je otvorenim proglasila Ana Trošelj, predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke. Hrvatsku himnu na otvaranju otpjevao je Damir Kedžo.


Prvenstvo traje do nedjelje, okupilo je natjecateljice iz 20 europskih zemalja, ali zbog epidemioloških uvjeta održat će se bez prisustva gledatelja.
Za Hrvatsku će na Europskom prvenstvu nastupiti Katarina Baković, Maša Ćurla, Zara Dautović, Korina Jelić, Korina Maretić, Klara Orehovec, Mia Piri, Katja Rončević, Mia Segarić, Leona Sorić, Dora Stanković i Tara Sudar, a vodit će ih izbornica Ana Novak.


Kako je sve to izgledalo pogledajte u fotogaleriji.

Foto galerija: 1. Europsko prvenstvo za mlađe juniore u umjetničkom plivanju na bazenima Kantrida Foto: Mateo Levak