Bjelica u "problemima"

Momčad bodovno izjednačena s Rijekom ima slatke brige uoči novog susreta: “Imam problem koga izostaviti iz kadra”

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Raspoloženje u momčadi je odlično i spremni dočekujemo utakmicu protiv Šibenika - rekao je Bjelica, čija momčad dočekuje novo kolo s jednakim brojem bodova kao i Rijeka, koja doduše ima utakmicu manje



OSIJEK Trener Osijeka Nenad Bjelica uoči subotnjeg gostovanja kod Šibenika ima slatke brige. Na konferenciji za medije Bjelica je objasnio kako ima čak 25 spremnih igrača te da ne zna koga izostaviti iz kadra.


– Imam stvarno luksuz izbora, čak i problem koga staviti među 20 koji će biti u kadru, ali to su slatke brige. Jako sam sretan zbog te zadnje pobjede i kako je momčad radila. Raspoloženje u momčadi je odlično i spremni dočekujemo utakmicu protiv Šibenika – rekao je Bjelica, čija momčad dočekuje novo kolo s jednakim brojem bodova kao i Rijeka, koja doduše ima utakmicu manje.


– Šibenik je pobijedio zadnje tri utakmice na domaćem terenu, neke i dosta uvjerljivo. Poštujemo ga, ima spoj iskustva i mladosti, neke igrače koji posljednjih sezona možda nisu bili na pravoj razini, ali sada igraju jako dobro, poput Jakoliša i Marina. Tu je i iskusni Bačelić-Grgić koji svojom kvalitetom diktira ritam utakmice. Šibenik je nezgodan i dobro posložen, no uvijek gledamo najviše sebe, da naša momčad bude na najboljoj razini i to očekujem od svojih igrača – zaključio je Bjelica.