Uoči Walesa

Modrić u Splitu stao na kraj nagađanjima: “Postajem si dosadan, imam osjećaj da želite da što prije odem”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Zna se što je moja želja, to je ostanak u Real Madridu. Ovo drugo su nagađanja, pisanja. Znam da vi trebate nešto pisati i davati informacije. Na to ne mogu utjecati, ali ono što mogu je ponoviti da se nadam ostanku u Madridu - rekao je na konferenciji za medije Luka Modrić



SPLIT Luka Modrić zajedno je s izbornikom Dalićem najavio sutrašnju utakmicu Vatrenih i Walesa na Poljudu. Iako, najmanje se govorilo o Walesu, a više od Modrićevom Realu i mogućem transferu u Saudijsku Arabiju… Kapetanu se to nije svidjelo.


– Što da kažem a da nisam već rekao? Postajem si dosadan. Zna se što je moja želja, to je ostanak u Real Madridu. Ovo drugo su nagađanja, pisanja. Znam da vi trebate nešto pisati i davati informacije. Na to ne mogu utjecati, ali ono što mogu je ponoviti da se nadam ostanku u Madridu – rekao je na konferenciji za medije Luka Modrić pa nastavio:


– Srušit ću rekord kao najstariji igrač Hrvatske u kvalifikacijama? Nisam znao za taj podatak i ne znam je li to dobro ili loše. Drago mi je da sam i dalje tu i da ću srušiti taj rekord. Osjećam se dobro i sretno. Trebam tako samo nastaviti. Imam osjećaj kao da želite da što prije odem, toliko me pitate ta pitanja. Tu sam do Lige nacija i onda ću odlučiti.




Susret s Walesom na rasporedu je sutra od 20.45 sati.


– Sto posto smo fokusirani. Važno je otvoriti kvalifikacije na pravi način. Očekujemo pobjedu pred domaćim navijačima i da ćemo pred njima pokazati pravu igru. Walesu je hendikep što je ostao bez Balea i još nekih igrača. Morat će biti kompaktniji i više raditi kao ekipa. Možda je to i pozitivna stvar za njih.


Mi uvijek želimo riješiti kvalifikacije prije zadnjeg kola, no nekako se uvijek dogodi pad. Bit ćemo maksimalno fokusirani od sutra. Wales i Turska su nam najveći konkurenti za plasman. Prvo se trebamo fokusirati na Wales, koji želimo pobijediti.


Osim pitanja o transferu, novinare je zanimalo i traži li Real od Modrića napuštanje reprezentacije.


– Real ne uvjetuje moje igranje u reprezentaciji. Kratko i jasno – ne! – bio je jasan Modrić.


Hrvatska se nalazi u kvalifikacijskoj skupini D s Turskom, Walesom, Latvijom i Armenijom.