Odlazi u Belgiju

Matija Frigan se oprostio od Bijelih: “Ginuo sam za riječki dres i uvijek ću biti navijač Rijeke!”

Portal Novilist.hr

Matija Frigan/Foto PIXSELL

Matija Frigan/Foto PIXSELL

Frigan je dijete Rijeke u kojoj je prošao sve mlađe uzraste, od 2020. godine bio je član prve momčadi, dok je na posudbama bio u Orijentu i Hrvatskom dragovoljcu



RIJEKA Riječanin Matija Frigan oprostio se od Rijeke na svojem Instagram profilu. Donedavni napadač Bijelih odlazi u belgijski Westerlo u poslu vrijednom oko 6 milijuna eura. Već je i odabrao broj u novom klubu – 9.


Frigan je dijete Rijeke u kojoj je prošao sve mlađe uzraste, od 2020. godine bio je član prve momčadi, dok je na posudbama bio u Orijentu i Hrvatskom dragovoljcu.


“Kako opisati ovih 12 godina od kad sam prvi put došao na Kantridu pa Rujevicu i moj put kroz Rijeku. Zahvaljujem se svima u klubu, mojim trenerima, suigračima, osoblju kluba, upravi kluba, djelatnicima kluba koji su bili uz mene u Rijeci, i naravno našim navijačima i Armadi na velikoj podršci koju su mi pružili u ovih 12 godina.




Zahvalan sam klubu što mi je pružio priliku da budem dio prve momčadi. Bilo je puno uspona i padova, ali pamtit ću samo one lijepe trenutke u Rijeci. Naravno najviše hvala mojoj obitelji, bez njihove podrške ovo ništa ne bi bilo moguće.
Ispred mene su novi izazovi i ciljevi i tome se radujem.


Ponosan sam na sve što sam napravio u Rijeci, što sam u svakoj utakmici pružio sve od sebe i ginuo za riječki dres. Rijeka me izgradila kao čovjeka i kao nogometaša i na tome sam zauvijek zahvalan. Hvala još jednom svima i vidimo se nekom drugom prilikom. Uvijek ću biti navijač Rijeke i ponosan Riječanin!” napisao je Matija Frigan na svojem Instagram profilu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Matija Frigan (@matijafrigan)