Prijateljski dvoboj

Man United lako protiv francuskog doprvaka, ali nije se proslavio vratar. Onana primio pogodak sa sredine terena

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Dok je lopta boravila na sredini terena Onana je sve pratio s vrha šesnaesterca. U tom trenutku igrač Lensa Sotoca je primijetio tu situaciju, pucao je, a lopta je preko Onane završila u mreži



MANCHESTER U prijateljskom susretu na Old Traffordu nogometaši Manchester Uniteda svladali su Lens, aktualnog francuskog doprvaka, s 3-1.


Bila je to prilika navijačima domaćeg sastava da vide nova pojačanja pa tako i novog vratara Andre Onanu koji je došao ovog ljeta u Manchester iz milanskog Intera. I nije se Onana proslavio na premijeri, jer je u 23. minuti primio pogodak sa sredine travnjaka.


Dok je lopta boravila na sredini terena Onana je sve pratio s vrha šesnaesterca. U tom trenutku igrač Lensa Sotoca je primijetio tu situaciju, pucao je, a lopta je preko Onane završila u mreži.




Manchester United je rezultat potpuno okrenuo na startu drugog poluvremena. Od 48. do 58. minute postigao je tri pogotka te slavio 3-1. Strijelci su redom bili Marcus Rashford te Brazilci Anthony i Casemiro.


Manchester United je prije ove pobjede imao niz od tri poraza u prijateljskim susretima, gubio je od Wrexhama, madridskog Reala i dortmundske Borussije. Sezonu Manchester United otvara domaćom utakmicom protiv Wolverhamptona 14. kolovoza, što će biti posljednja utakmica prvog kola Premier lige.