TRENER DINAMA O VALURU

Krznar o protivniku u pretkolu Lige prvaka: “Čeka nas dosta nepoznat protivnik, ali kvaliteta je na našoj strani”

Hina

Damir Krznar/Foto V. KARUZA

Damir Krznar/Foto V. KARUZA

"Očekuje nas jedan malo dalji put u Reykjavík, ali smo zadovoljni. Sva četiri moguća protivnika su bila lagana, odnosno točno toliko lagana da ukoliko mi budemo ozbiljni, studiozni, spremni i željni, moramo biti pobjednici u dvije utakmice", rekao je Krznar.ZAGREB Trener Dinama Damir Krznar nakon ždrijeba pretkola Lige prvaka tvrdi da je kvaliteta na njihovoj strani.


Nogometaši zagrebačkog Dinama igrat će u 1. pretkolu Lige prvaka protiv islandskog Valura, odlučio je ždrijeb održan u utorak u Nyonu.


“Očekuje nas jedan malo dalji put u Reykjavík, ali smo zadovoljni. Sva četiri moguća protivnika su bila lagana, odnosno točno toliko lagana da ukoliko mi budemo ozbiljni, studiozni, spremni i željni, moramo biti pobjednici u dvije utakmice. Čeka nas relativno nepoznat protivnik, ali imamo dovoljno vremena da ga prostudiramo i spremimo se za sljedeći krug natjecanja. Oni su već u natjecateljskom ritmu, mislim da su odigrali 6, 7 kola, dobro grabe, trenutno su drugi, s jednim porazom, sve stalo pobjede, i to je sigurno jedan plus za njih. Ali kažem, kvaliteta je neusporedivo na našoj stani, na nama je samo to potvrditi”, kazao je Krznar.
Hrvatski prvak je bio postavljen za nositelja, a utakmicu 1. pretkola protiv Valura će igrati kod kuće.Prva utakmica 1. pretkola LP bit će odigrana 6. ili 7. srpnja, dok je uzvrat na rasporedu 13. ili 14. srpnja.