Odigrali tri utakmice

Košarkaši Škrljeva uoči početka sezone gostovali u Ulcinju: “Odlična promocija Bakra i cijelog Kvarnera u Crnoj Gori”

Katarina Blažević

Škrljevčani s domaćinom u Ulcinju

Škrljevčani s domaćinom u Ulcinju

Škrljevčane je s Ulcinjem povezao crnogorski poduzetnik i dugogodišnji sportski djelatnik Pavle Pepđonović, koji je poslovno povezan s Kvarnerom



RIJEKA Košarkaši DepoLink Škrljeva vratili su se iz crnogorskog Ulcinja gdje su tijekom šest dana odigrali prijateljske utakmice s ABA 2 ligašima Sutjeskom i Lovćenom, kao i Milenijumom iz Podgorice, a što im je ujedno bila posljednja priprema uoči starta sezone. Iako je momčad Zelenih poražena u trima utakmicama, mladi su igrači stekli dobro iskustvo za sljedeće testove koji ih čekaju.


Škrljevčane je s Ulcinjem povezao crnogorski poduzetnik i dugogodišnji sportski djelatnik Pavle Pepđonović, koji je poslovno povezan s Kvarnerom.


– Pavle je čest gost na našim utakmicama pa se tako rodila ideja da otiđemo u njegov kraj. Sutjeska i Lovćen igraju drugu ABA ligu i trenutno su fizički puno jači od nas, drukčija je to košarka, ali je ostalo dobro iskustvo za naše mlade igrače. Imali smo neke pehove s ozljedama, u zadnjoj utakmici protiv Milenijuma mogli smo računati na samo sedmoricu igrača…




Sutjeska je ipak dosta kvalitetnija ekipa, dok smo protiv Lovćena i vodili veći dio utakmice, ali smo na kraju ostali bez dvojice igrača zbog pet osobnih pogrešaka. Sve u svemu, dobro iskustvo za naše igrače – kaže predsjednik DepoLink Škrljeva Vice Sep, koji je istaknuo i gostoljubivost domaćina.


– Gradonačelnik i Turistička zajednica Ulcinja su nas također ugostili, pratile su nas i TV ekipe koje su radile reportaže o nama… Stvarno je bilo jedno predivno iskustvo i odlična promocija Bakra i cijelog Kvarnera u Crnoj Gori.