NBA liga

VIDEO Jokić “razbio” LeBrona na startu doigravanja, Bogdanović pomogao Knicksima

Portal Novi list

Bojan Bogdanović/Foto REUTERS

Bojan Bogdanović/Foto REUTERS

Hrvatski košarkaš postigao je 13 poena u pobjedi nad Sixersima



CLEVELAND  Odigrane su prve četiri utakmice doigravanja NBA liga.  Cleveland Cavaliersi su na svom parketu svladali Orlando Magic sa 97:83. a Nuggetsi su pobijedili LA Lakerse 114:103 na svom terenu. Aktualni prvak uspješno je krenuo u obranu titule zahvaljujući aktualnom MVP-u. Nikola Jokić odigrao je sjajnu utakmicu s 32 poena, 12 skokova i 7 asistencija. Lakerse je predvodio Anthony Davis s 32 poena i 14 skokova, dok je LeBron James ubacio 27 poena.


Nikola Jokić bio je posebno inspiriran i motiviran. Srpski centar, koji nije sklon zakucavanjima, u nekoliko navrata zakucao je preko LeBrona jasno željevši pokazati tko je “gazda na terenu”.


Anthony Edwards je postigao svojih 18 od 33 poena u trećoj četvrtini za pobjedu Minnesote nad Phoenixom (120:95). Sunsima nije pomoglo ni 31 poen Kevina Duranta.


Bojan Bogdanović pružio je svoj doprinos u pobjedi Knicksa nad Sixersima (114:111). Hrvatski košarkaš odigrao je 24 minute tijekom kojih je postigao 13 poena uz sedam skokova.




Jalen Brunson i Josh Hart postigli su po 22 poena kod New Yorka, a Joel Embiid je završio utakmicu s 29 poena, osam skokova i šest asistencija.