NBA liga

VIDEO Grizzliesi spasili prvu meč loptu, krajem treće četvrtine vodili su s 55 poena razlike protiv Warriorsa

Portal Novi list

Brandon Clarke i Draymond Green/Foto REUTERS

Brandon Clarke i Draymond Green/Foto REUTERS

Navijači Grizzliesa su početkom četvrte četvrtine zapjevali pjesmu repera rođenog u Memphisu, Al Kaponea ("Whoop that trick"). Neki igrači Memphisa su uzeli ručnike u ruke i zaplesali u ritmu tribina, Stephen Curry je uzvratio s ironičnim osmijehom s terena

MEMPHIS Jaren Jackson Jr., Desmon Bane i Tyus Jones postigli su po 21 poen u pobjedi Grizzliesa nad Warriorsima (134:95), kojom je momčad iz Memphisa spasila “meč loptu” i osigurala šestu utakmicu doigravanja polufinala Zapadne konferencije. Memphis je i bez ozlijeđenog Ja Moranta (za njega je sezona vjerojatno završila) imao dobru šutersku večer. Grizzliesi su postigli 77 poena u prvom poluvremenu, najviše u povijesti kluba računajući utakmice doigravanja. Imali su vodstvo od 55 poena u završnici treće četvrtine!


Klay Thompson je postigao 19 poena kod Golden Statea, Jonathan Kuminga pridodao je 17 poena. Utakmicu je vodio (i doživio prvi poraz) pomoćnik Mike Brown budući da je Steve Kerr izvan stroja zbog pozitivnog testa na COVID.


Navijači Grizzliesa su početkom četvrte četvrtine zapjevali pjesmu repera rođenog u Memphisu, Al Kaponea (“Whoop that trick”). Neki igrači Memphisa su uzeli ručnike u ruke i zaplesali u ritmu tribina, Stephen Curry je uzvratio s ironičnim osmijehom s terena.