Novi udarac

VIDEO Bojan Bogdanović nije krio razočaranje nakon riječkog debakla: “Ja sam glavni krivac, nikad nismo niže pali”

Portal Novi list

Bojan Bogdanović/Foto V. KARUZA

Bojan Bogdanović/Foto V. KARUZA

Teško je reći nešto pametno nakon ovoga, ali ovo ne sluti na ništa dobro - kazao je najbolji hrvatski košarkašRIJEKA Bojan Bogdanović u razgovoru za Sport klub nije krio veliko razočaranje nakon riječkog poraza od Finske.


– Nisu nas Finci pobijedili, dobili smo sami sebe. Prosuli smo sve na isti način sve po tko zna koji puta. Nemamo se pravo žaliti na uvjete. Izgubili smo našom glupošću. Kako smo igrali, rezultat na prvom poluvremenu je bio još i dobar. Markkanen nam je radio probleme, a onda nam je i Salin pogodio par trica. Uz dobru energiju mladih Prkačina i Gnjidića smo preokrenuli, ali nažalost nismo pobijedili – rekao je Bogdanović preuzevši na sebe odgovornost za zadnje lopte i bolan poraz.


Foto galerija: Hrvatska - Finska u dvorani Zamet Foto: Vedran Karuza


– Podrška je bila odlična, ali ponavljam, po tko zna koji put, izgubili smo na isti način. Lovre nema ništa s ovim porazom. On je obranom donio preokret. Ja sam glavni krivac. Nikad nismo niže pali, nikad nismo igrali niži rang kvalifikacija, teško je reći nešto pametno nakon ovoga, ali ovo ne sluti na ništa dobro. Dolazi Eurobasket, ali treba vidjeti tko će uopće i igrati – rekao je Bogdanović za SK.
Video s Bogdanovićevom reakcijom nakon utakmice pogledajte OVDJE.