NBA liga

Toronto Raptorsi imaju trojicu pozitivnih igrača uoči početka treninga kampova

Hina

Raptors, prvaci iz 2019., nisu objavili identitet zaraženih osoba, ali su naveli kako se sva trojica nalaze u samoizolacijiTORONTO Trojica članova Toronto Raptorsa pozitivni su na COVID-19 na testiranju koje je u NBA obavezno prije početka trening kampova, objavila je sjevernoamerička košarkaška liga u ponedjeljak.


Raptors, prvaci iz 2019., nisu objavili identitet zaraženih osoba, ali su naveli kako se sva trojica nalaze u samoizolaciji.


“Poštivanje protokola, testiranje i praćenje kontakata do sada nisu otkrili širenje na druge članove Raptorsa”, stoji u priopćenju prve kanadske momčadi koja je osvojila naslov prvaka NBA.
Raptors, koji su prošli tjedan doputovali u Tampu na Floridi gdje će im biti trening kamp započet će sezonu 2020./21. igrajući domaće utakmice u tom američkom gradu zbog ograničenja u putovanjima koje je nametnula kanadska vlada zbog pandemije.


Prvu utakmicu nove sezone Raptors, koji su izgubili odlučujuću sedmu utakmicu polufinala Istočne konferencije od Boston Celticsa, igraju 23. prosinca.