Transfer pred vratima

Španjolski mediji tvrde da će hrvatski košarkaš uskoro i službeno postati novi igrač madridskog Reala

Hina

Mario Hezonja/Foto REUTERS

Mario Hezonja/Foto REUTERS

Po navodima Marce nije poznato na koliko bi trebali potpisati Real i Hezonja, iako drugi izvori navode potencijalni dvogodišnji ugovor, a hrvatskom košarkašu to će biti povratak u Španjolsku nakon što je, od 2012. do 2015. godine, bio član Barcelone



MADRID  Španjolski sportski dnevnik Marca, kao i ostali španjolski mediji, pišu tijekom srijede kako će se uskoro i službeno dogoditi dolazak 27-godišnjeg hrvatskog košarkaša Marija Hezonje u madridski Real.


Po navodima Marce nije poznato na koliko bi trebali potpisati Real i Hezonja, iako drugi izvori navode potencijalni dvogodišnji ugovor, a hrvatskom košarkašu to će biti povratak u Španjolsku nakon što je, od 2012. do 2015. godine, bio član Barcelone.


Nakon što je boravio u NBA ligi te igrao za Orlando, New York i Portland, Hezonja se vratio u Europu te je vrlo dobro igrao prvo u Panathinaikosu, a posebno u ruskom Uniksu iz Kazanja što mu je očito i otvorilo vrata madridskog kluba. Inače, kao igrač Uniksa Hezonja je proglašen za najkorisnijeg igrača tamošnje VTB lige ove godine.




Marca navodi i kako je posljednja tri tjedna Real radio na transferu Hezonje, a trenutačno se radi i na dodatnom osnaživanju igračkog kadra.


Podsjetimo kako je prošlog tjedna Real na Final Fouru Eurolige igrao u finalu gdje je poražen od turskog Anadolu Efesa (57-58).